Acoperiș Rezidențial Constanța

Acoperiș rezistent și de calitate pe fiecare casă!

Serviciile noastre:

La ROT BUILDING INVEST, oferim o gamă completă de servicii de învelitori și scurgeri pentru acoperișuri. Cu o expertiză vastă și o pasiune pentru calitate, suntem dedicați să transformăm fiecare proiect într-un succes durabil și estetic.

01.

Montaj Acoperișuri

Expertiză, Calitate și Profesionalism pentru Proiectul Tău de Învelitori.

02.

Înlocuire Acoperiș

Expertiză Profesională pentru Învelitori Durabile și Estetice.

03.

Reparare Acoperiș

Soluții Prompte și Eficiente pentru Rezolvarea Problemelor Tale.

01.

Țiglă Wetterbest Colosseum

Țigla metalică Colosseum sau tabla acoperiș Calosseum este utilizată mai ales pentru învelirea acoperișurilor cu suprafețe mari și geometrii variate.

02.

Țiglă Wetterbest Plus

Țigla metalică Plus sau tabla acoperiș Plus prezintă o înălțime a treptei dintre module de 30 de mm, cea mai inaltă de pe piață, care îi conferă rezistenţă sporită şi valenţe estetice deosebite.

03.

Țiglă Wetterbest Gladiator

Țigla metalică Gladiator sau tabla acoperiș Gladiator este soluția ideală pentru pentru învelirea caselor de vacanță sau a proiectelor din domeniul turismului.

04.

Țiglă Wetterbest Clasic

Țigla metalică Clasic sau tabla acoperiș Clasic se potrivește foarte bine realizării învelitorilor (acoperișurilor) construcțiilor (proiectelor) rezidențiale și comerciale, noi și reabilitate.

05.

Țiglă Wetterbest Cardinal

Tabla de acoperiș Cardinal, este un profil de țiglă elegant și sofisticat, remarcându-se prin notele unice și pronunțate care se va potrivi de minune cu gustul oricărui pretențios.

Acoperiș Rezidențial

ȚIGLE METALICE

SISTEME DE ÎNVELITORI FĂLȚUITE

SAGEAC METALIC PERFORAT

LAMBRIU METALIC

FEREASTRĂ MANSARDĂ

MEMBRANE

FINISAJE ACOPERIȘ

ȘIPCI DE GARD METALICE

CERE O COTAȚIE:

Click or drag a file to this area to upload.

Ai nevoie de o estimare?

Partenerul tău de încredere în acoperișuri! Ca distribuitori direcți Wetterbest, garantăm cea mai bună ofertă pentru nevoile tale de învelitori. Alege calitatea și experiența cu ROT BUILDING INVEST. 🏠🔒